HomeHet PlanVraag en AntwoordHet OntwerpNieuwsWie zijn WijContact

Blog

"Mathijsen kijkt uit naar De Kuip"

23-08

Telegraaf - Rotterdam - foto: John de Pater - "Ik speelde alweer 6 jaar in het buitenland en was toe aan de stap terug naar Nederland", lichtte Joris Mathijsen zijn transfer van Malaga naar Feyenoord toe. "Toen belde Martin van Geel of ik interesse had om naar Rotterdam te komen."

"Het gevoel bij deze club was meteen goed", ging Mathijsen verder. "Het afgelopen jaar heeft Feyenoord een opmars ingezet en die lijn wil de club de komende seizoenen doortrekken. Daar wil ik graag onderdeel van zijn.”

De oud-speler van Willem II, AZ en Hamburg weet wat er van hem wordt verwacht in Rotterdam. „Met mijn ervaring hoop ik mijn steentje te kunnen bijdragen in de groep, al moet het leidinggeven vooral spontaan komen. Er lopen geweldige talenten rond bij deze club, niet voor niets zijn er vandaag naast mij nog twee jongens opgeroepen voor het Nederlands elftal.”

Mathijsen speelt zondag nog niet mee tegen FC Utrecht omdat hij nog niet speelgerechtigd is. Hij richt zich nu op de wedstrijd tegen Heerenveen een weekeinde later "Het lijkt me geweldig om in De Kuip te spelen, ik kijk er erg naar uit.”

Bron: telegraaf.nl/telesport/voetbal/feyenoord/12732529/__Mathijsen_kijkt_uit_naar_De_Kuip__.html (door Telesportredactie Telegraaf)


Wij danken: