HomeHet PlanVraag en AntwoordHet OntwerpNieuwsWie zijn WijContact

Blog

Ingezonden: Minne S. (12)

12-01

Zelfs de jongste Feyenoorders schrijven ons aan om De Kuip te behouden, we hebben haar achternaam wel verwijderd om haar privacy te beschermen.

Mannen,

ik ben Minne S., 12 jaar & ga al jaren met veel plezier naar de kuip. eerst met losse kaarten, maar dit jaar hebben ik, mijn broer & mijn vader een seizoenskaart. we zitten in W3, een lekker fanatiek maar ook heel gezellig vak. Waar ik om de zondag met veel plezier naar toe ga.

ik zou graag even wat willen zeggen over mijn gevoel bij de kuip. ik heb natuurlijk niet bewust meegemaakt dat feyenoord daar de grote prijzen binnen slepen. maar toch heb ik wel emotie bij dat stadion. het stadion van Feyenoord. waar je niet zegt 'we gaan naar feyenoord' maar 'we gaan naar de kuip!' feyenoord & de kuip zijn een. ik heb emotie bij dat prachtige stadion, omdat je er met 't legioen zoveel mee maakt. voetballen onderin 't rechter rijtje, verliezen met 10-0 van PSV. & daarna tegen VVV gewoon weer met 40.000 man achter de club. dat kan nergens anders.

Eerst dacht ik, mischien is een nieuwe kuip inderdaad nodig, met de praatjes van 'anders drijven we de middemoot in.' maar toen ik hoorde van jullie plan, was ik overtuigt dat dit 't beste was. dat de sfeer bewaart blijft, dat de kuip geen verleden tijd is, maar de toekomst. de kuip heeft feyenoord groot gemaakt, de kuip verbroederd, de kuip is feyenoord.

De kuip moet je niet willen slopen. De kuip moet je optimaal benutten, de magie, de entourage, of hoe je dat ook schrijft. De kuip kan je vaarwel zeggen. Helemaal niet om ‘t gelul wat ze nu allemaal zeggen. Jullie plan is precies wat op grote spandoeken aan de kuip hangt ‘vizier op de toekomst, respect voor ‘t verleden’

De kuip is gewoon van ons, van mij, van jullie, van alle feyenoord fans. Ik zou ‘t supervet vinden als jullie mijn bericht willen plaatsen op de site, omdat ik, namens alle jongen supporters, die feyenoord echt met het hele hard volgen. Ik schrijf mischien niet zo mooi. Maar dit is wel hoe ‘t is. De kuip is van ons, de kuip is feyenoord

Minne S., 12 jaar en een trots seizoenskaarthouder van W3

Sportieve groeten.

‘mensen die een nieuw stadion willen, kunnen geen echte feyenoorders zijn’ Willem V. Hanegem


Wij danken: